Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این جلسه که نمایندگان سهامداران، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، بازرس قانونی و رئیس امور مجامع هلدینگ خلیج فارس حضور داشتند، محمدرضا کریمی با قرائت پیامی به نمایندگی از اعضای هیات‌مدیره، تامین مواد اولیه شرکت‌های پائین دستی و صنایع پیرامونی را یکی از ماموریت‌های شرکت پتروشیمی اروند دانست که موجب پویایی و شکوفایی اقتصاد کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  همچنین حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، تقویت خودکفایی و جاری‌سازی منشور حاکمیتی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس را از دیگر ماموریت‌های تعریف شده مجموعه پتروشیمی اروند عنوان کرد که می‌تواند منجر به موفقیت و رضایتمندی روز افزون سهامداران و ذینفعان مجموعه شود.

مدیرعامل پتروشیمی اروند  در ادامه جلسه با ارائه نقشه استراتژیک شرکت و برنامه توسعه‌ی شرکت تا افق ۱۴۰۵، آینده‌ی روشن‌تری را برای این شرکت و سهامداران ترسیم و نقش شرکت پتروشیمی اروند در صنعت پتروشیمی کشور را بی‌مانند دانست.

بر اساس ارائه گزارش آقای کریمی از عملکرد یکساله شرکت پتروشیمی اروند، این شرکت در سال ۱۴۰۰، ۶ درصد بیشتر از برنامه مصوب سالانه، محصولات ارزشمند خود را تولید و روانه بازار کرده که منجر به توسعه صنایع پائین دستی و افزایش ارز آوری برای کشور شده است.

همچنین بر اساس گزارش ارائه شده سالانه از سوی مدیرعامل پتروشیمی اروند، در سال ۱۴۰۰، یکی از بزرگترین تعمیرات اساسی تاریخ این شرکت اجرایی شده که نتیجه آن افزایش تولید و در نتیجه سودآوری بیشتر شرکت در سال ۱۴۰۱ خواهد شد.

کریمی در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی اروند، روند عرضه محصولات مجتمع پتروشیمی اروند در بازار داخل و صادراتی را افزایشی دانست و گفت: حجم فروش محصولات شرکت از ۸۶۷ هزار تن در سال ۱۳۹۶ به بیش از یک میلیون تن در سال ۱۴۰۰ رسیده که منجر به افزایش فروش خالص پتروشیمی اروند از ۱۶هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ به بیش از ۱۵۷هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ شده است.

بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند، سود ناخالص «اروند» از ۵‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۸۶هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ افزایش یافته و در سال ۱۴۰۰ سود خالص پس از کسر مالیات به بیش از ۶۷ هزار میلیارد ریال رسیده که در تاریخ فعالیت این شرکت بی‌مانند بوده است.

کریمی در ادامه ارائه گزارش سالانه شرکت، کنترل هزینه‌ها و موفقیت در افزایش فروش را از دلایل بالاتر بودن میانگین نسبت سود ناخالص و خالص شرکت پتروشیمی اروند نسبت به میانگین صنعت پتروشیمی کشور دانست و گفت: بازدهی فروش نیز در پتروشیمی اروند نسبت به میانگین صنعت پتروشیمی کشور بالاتر است.

با اعلام مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند، این شرکت در سال ۱۴۰۰ از وارد کننده‌ی محصول EDC به یکی از صادر کنندگان اصلی این محصول به بازار‌های جهانی تبدیل شده که علاوه بر نیاز خود، به عنوان مادر پتروشیمی‌های غدیر و بندرامام وظیفه‌ی تامین خوراک شرکت‌های پیرامونی را برعهده دارد.

پرداخت و تسویه مطالبات و تسهیلات دریافتی شرکت پتروشیمی اروند از بانک‌ها، نوسازی الکترولایزرها، نصب مبدل ۲۲۰۰۱، راه‌اندازی دکانتر سانتریفیوژ، رفع گرفتگی مبدل‌های کمپرسور واحد PVC و تعمیرات اساسی مجتمع پتروشیمی اروند نیز از دیگر اقدامات ارزشمند این شرکت در سال ۱۴۰۰ عنوان شد که همگی آنان با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به سرانجام رسیده و بیش از ۳.۷ میلیون یورو صرفه اقتصادی برای شرکت داشته است.

در ادامه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی اروند، محمدرضا کریمی با اعلام جزئیات طرح توسعه  این شرکت که آماده تصویب در هیات مدیره‌ی گروه صنایع پتروشیمی است به عنوان طرحی برای پایان خام فروشی، توسعه‌ی صنایع پائین دستی، اشتغال آفرینی و افزایش تاب آوری شرکت پتروشیمی اروند یاد کرد و گفت: با اجرای این طرح که یک کارخانه بزرگ PVC خواهد بود، اجرای پروژه‌ی بسته‌بندی FFS، اجرای خط لوله سوم آب‌نمک و مشارکت در مگا پروژه‌ی الماس ماهشهر را خواهیم داشت که می‌تواند تضمین‌کننده‌ی ارزش و نقش شرکت پتروشیمی اروند در صنعت کشور باشد.

در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه پتروشیمی اروند که با تحسین عملکرد شرکت از سوی سهامداران همراه بود، حدود ۱۰۰‌درصد سود سهام تقسیم به ازای هر سهم ۵.۵۰۰ ریال تعیین شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی اروند خام فروشی شرکت پتروشیمی اروند میلیارد ریال در سال شرکت در سال سال ۱۴۰۰ ی شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۱۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبزیجات در مدار گرانی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۹.۸۰۰ تا ۶۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۹.۸۰۰ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۵۸ تا ۶۴.۸۰۰، نارنگی ۲۰، کیوی ۷۹.۸۰۰ تا ۸۹، توت فرنگی ۱۷۰ تا ۱۸۸، گریپ‌فروت ۲۴.۸۰۰، نارنگی ۷۹ و پرتقال ۳۰ تا ۴۵ تومان است.

در بازار میوه‌های نوبرانه هر نیم کیلو گرم چاقاله بادام ۱۰۰ و گوجه سبز ۷۵ تا ۹۵ هزار تومان است. همچنین هر کیلو گرم شلیل ۳۴۰ و گلابی وحشی ۲۴۵ تا ۳۶۰ هزار تومان در میوه فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو گرم هندوانه بین ۱۳ تا ۱۴.۸۰۰، طالبی ۳۴.۸۰۰ و ملون ۲۸ تا ۲۹.۸۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو گرم ۶۵ تا ۷۹.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر می‌آید.

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۳۳.۸۰۰، هویج ۱۹.۸۰۰، کاهو ۲۳.۸۰۰ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۲۲.۸۰۰، خیار ۲۶.۸۰۰ تا ۳۳.۸۰۰، باقالی ۲۵.۸۰۰، نخود فرنگی ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۷۵ تا ۱۲۹، لوبیا سبز ۴۴.۸۰۰ و سیر تازه ۱۷۸ هزار تومان تعیین شده است.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو گرم ۲۴.۹۰۰ تا ۲۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۸.۸۰۰ تا ۳۱.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۴.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ در این هفته انواع میوه ۴۲ درصد و سبزیجات ۲۹ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش می‌رسد. همچنین مواد پروتئینی ۶۴ درصد، غلات ۱۲ درصد، مرغ ۸ درصد، تخم مرغ ۱۸ درصد، قند ۱۸ درصد، شکر ۲۴ درصد و حبوبات ۱۶ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6097966 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول